zondag 17 juni 2012

Online Gratis TV Series kijken met ondertiteling

Bij elke nieuwe aflevering zijn mensen haastig op zoek naar het gratis online tv series kijken met ondertiteling van hun favoriete tv show. Dit is vandaag de dag heel goed mogelijk, maar je moet wel goed weten bij welke websites je terug kunt. Vooral bij nieuwe tv series of juist erg oude series kan het soms lastig worden om ze te vinden. Je loopt vaak uit op een verwijderde of nooit bestaande pagina.

Legaal in Nederland
Online gratis tv series kijken is in Nederland legaal. Alleen het oploaden van materiaal is strafbaar. In veel andere landen is ook het gratis online kijken en het downloaden illegaal. In Nederland mag het allebei.

Wat zijn goede websites om online gratis series te kijken?
Er zijn een aantal websites die in het bijzonder erg betrouwbaar zijn. Ze hebben de laatste afleveringen en de links werken bijna altijd. Hier zijn onze favorieten. Tevens kun je ook op deze website indirect wellicht jouw tv serie bekijken.

Een nieuwe Nederlandse website verzameld nu gratis en legale films en series om online te kijken. Ga daarvoor even langs Thevore.com

  • Watchseries.eu
  • Couchtuner.com
  • Letmewatchthis.ch
Vervolgens moet je bij deze websites weer kiezen voor de volgende streaming websites.

  • Putlocker
  • Gorillavid
  • Daclips
Toch is dit vrijwel altijd zonder ondertiteling

Met Nederlandse ondertiteling gratis tv series kijken
Als je graag Nederlandse ondertiteling wilt, zul je het moeten doen met de zogenaamde terugkijk websites. Dit zijn websites zoals uitzendinggemist. Hier kun je vaak nog een week na de uitzending alle tv series online terugkijken. 

Een andere mogelijkheid is ze te downloaden via Torrents, zoals via www.torrentz.com

Er zijn dus mogelijkheden alom om online gratis tv series te kijken met ondertiteling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten