zondag 17 juni 2012

Gratis movies kijken online

Hier kun je gratis online movies kijken. Veel mensen willen altijd graag zonder te betalen krijgen wat ze willen. Dat kan in het geval van gratis movies heel erg goed. Het internet is vol met mogelijkheden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om betaald online movies te kijken, maar het hoef niet. Het is in Nederland namelijk niet illegaal!

Wat voor websites zijn er?
Er zijn ontzettend veel websites waar je gratis films kunt kijken. Dit zijn wel allemaal buitenlandse websites dus Nederlandse ondertiteling zul je er niet vinden! Deze websites bieden een gigantische database aan movies aan. Van nieuwe films tot oude klassiekers. De enige truc is om uit te zoeken welke streaming websites het beste zijn. Wanneer je in Google het intikt kom je namelijk honderden websites tegen. Ze zijn niet allemaal even betrouwbaar wanneer het gaat om Gratis movies kijken!

Gratis movies kijken met ondertiteling
Dit kan op ontzettend veel verschillende manieren:

Movies downloaden
Door via torrents films te downloaden heb je binnen no-time alle movies die je wilt hebben. Vervolgens kun je er ook Nederlandse ondertiteling of Engelse ondertiteling bij downloaden.


Movies gratis streamen
Hier zijn een heel groot aantal van. De allerbeste blijft Youtube. Daar kun je gratis en legaal veel films kijken met ondertiteling. Helaas is het aanbod niet heel groot.

Website zoals movies2k.to en letmewatchthis.ch daarentegen, bieden ontzettend veel gratis movies aan! Ik zou daar eerst maar eens gaan kijken.

Betaald en legaal online movies kijken
Dit is nu ook heel goed mogelijk in Nederland. Onlangs is Ximon.nl gestart en daar kun je nu tegen betaling onbeperkt films kijken. Ook Nederlandse movies, of films met Nederlandse ondertiteling. Je hoeft slechts 12,50 per maand af te staan. Op deze manier steun je ook nog eens de nationale fimindustrie want het is een non-profit organisatie!

Dit zijn dus allemala manier om gratis movies online te kijken. Je vind er vast wel eentje die werkt!

1 opmerking: