woensdag 9 mei 2012

Gratis films online kijken met Nederlandse ondertiteling

Lees hier hoe en waar je het beste gratis films online kunt kijken met Nederlandse ondertiteling. Nederlanders houden van tv kijken. Zoals de DVDD zegt: meer dan 2 uur per dag. We moeten echter ook niet onderschatten hoeveel uren er online worden doorgebracht. Steeds meer films en tv series worden online gekeken. Gratis online films kijken met Nederlandse ondertiteling is wat het volk wil! En wat het volk wil zal het volk krijgen. Er zijn nu ook een paar betaalde websites waar je in hoge kwaliteit films en tv series kunt kijken, zoals bijvoorbeeld op Ximon.nl. Als je het niet erg vind om er iets voor te betalen, zal ik je daar naartoe doorverwijzen. Wil je toch lekker kosteloos genieten? Lees dan verder.

Films online kijken

Via ontzettend veel (vooral Engelse) websites kun je vandaag de dag online films kijken. Je kunt direct in je browser deze gratis films online bekijken. Daar staat tegenover dat de websites gevuld zijn met reclame, en deze reclame is op de meest ongemakkelijke plekken gepositioneerd. Daarnaast beloven veel websites dat je de films gratis online kunt kijken met Nederlandse ondertiteling, maar in de praktijk loopt dat toch iets anders.

Gratis films downloaden met Nederlandse ondertiteling

Dat is dan wel weer heel goed mogelijk. Via www.torrentz.com heb je de films met Nederlandse ondertiteling voor het uitkiezen. Dankzij het Dutchreleaseteam krijgen veel bekende films bijpassende Nederlandse ondertitels. Ook worden er Nederlands gesproken films upgeload.

Gratis online films kijken met Nederlands ondertiteling

Er zijn een klein aantal websites die dit wel daadwerkelijk doen. Een voorbeeld hiervan is Moviesnl.com, maar ook daar is het een beetje behelpen. Je zult toch helaas over moeten gaan op betaalde websites. Wellicht is het in de toekomst wel mogelijk. (Het is wel mogelijk, maar nog niet denderend). 

Alle goede websites op te streamen kun je hier vinden online films kijken met Nederlandse ondertiteling gratis waar ook een link is naar vele legale online films.

2 opmerkingen: